Відомий український олігарх Ігор Коломойський втрапив у черговий скандал. Так, під час гри баскетбольного клубу "Дніпро", де є президентом, і де грає його син, він погрожував судді. А сталося це через програш його команди. Зауважимо, що охорона, яка це бачила, ніяк на не відреагувала, повідомляє Федерація баскетболу України.

Як відзначається, інцидент мав місце ще 1 грудня, однак, стало відомо про нього тільки зараз. Відтак, на матчі "Дніпро"— "Київ-Баскет", який проходив у Дніпрі, Коломойський погрожував фізичною розправою старшому судді Андрію Бабику. Окрім цього, пообіцяли "влаштувати побиття" йому і президент БК "Дніпро" Валерій Кондратьєв та віцепрезидент клубу Валерій Гуляєв.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

За словами самого потерпілого, відповідні погрози бачили два його колеги-арбітри. Наразі ж у ФБУ розповіли, що через дану подію, БК "Дніпро" оштрафували, а Коломойського покарали, заборонивши відвідати дві наступних матчі команди.

Лист щодо погроз, фото - Страна
Лист щодо погроз, фото - Страна

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Коломойський закликав дружити з Росією: "Вони дадуть грошей".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відповів Коломойському про плани на дружбу з Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Коломойський хоче для Порошенка смертної кари.