Генеральний директор інформагентства "Інтерфакс-Україна” Олександр Мартиненко прокоментував слова Путіна про Сребницю, коли агресор намагався погрожувати різнею на Донбасі в разі закриття кордону з Росією.

Мартиненко влучно підмітив лукавство Путіна та підловив його на нахабній брехні. Про це він сказав в ефірі програми "Право на владу".

Нагадаємо, Путін заявив, що після передачі кордону українським військовослужбовцям на Донбасі "може початися Сребрениця", натякаючи на один із наймасштабніших воєнних злочинів у сучасній європейській історії, скоєний у ході розпаду Югославії в 1991-1999 роках.

У той же час Путін "забув", що саме Росія вже 20 років не визнає цього злочину, і була єдиною країною, яка застосувла право "вето" на рішення Ради безпеки ООН визнати геноцидом події у Сребниці.

Про це сказав Олександр Мртиненко, здивувавшись некомпетентності того, "хто писав цей текст Путіну".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хотів би сказати пару слів про Сребницю. Я думаю, що той, хто писав Володимиру Путіну цей текст про Сребницю і різню, він був дещо недалекоглядний. Тому що у 2015 році Рада безпеки ООН затверджувала проект постанови стосовно засудження геноциду в Сребниці, і єдиною країною, яка застосувла право "вето" до цього рішення була власне Росія. І всі ці 20 років вони просто говорили, що це маячня і ніякого геноциду не було, і ніяких розстрілів не було. Тому я не зовсім розумію, про що йшла мова у Володимира Путіна.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, на що готовий заради Криму і Донбасу

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розповів про різанину на Донбасі

Також Знай.ua писав, німці після візиту Зеленського в Париж несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".