Президент України Володимир Зеленський готовий необмежену кількість разів потискати руку главі РФ Володимиру Путіну, якщо він поверне окупований Донбас і Крим. Відповідну заяву лідер держави зробив у прямому ефірі шоу "Право на владу".

"Так, а як можна по іншому зустрічатися на вищому рівні(без рукостискання – прим. ред)? А як можна без цього взагалі почати діалог?... Якщо ми хочемо, а ми цього хочемо припинити війну, то ми повинні розмовляти. І я скажу вам відверто, якщо завтра нам повернуть нашу землю: наш тимчасово окупований Донбас, то я можу ще 10 раз потиснути руку Путіну, а якщо нам повернуть наш Крим, а її обов'язково повернуть, можна і 100 раз потиснути", - заявив президент України.

Наталя Мосейчук в ефірі "право на владу"
Наталя Мосейчук в ефірі "право на владу"

Ведуча програми Наталія Мосейчук зазначила, що президент країни-агресора Володимир Путін жорстко прошелся за українською ініціативою повернення контролю над ділянкою україно-російського кордону на окупованих територіях Донбасу.

"Він це сказав двічі. Він це сказав на нашій зустрічі. Ми пояснили, що інші люди, зовсім інші - вільні, демократичні. ми розуміємо, що там живуть українці. І ми з повагою ставимося до громадян України. І ніякої різні бути не може - я саме так сказав пану Путіну. Я не знаю, кого ви представляєте на моєму місці, але я інша людина. Я не знаю, з ким ви до цього говорили на таку важливу тему і який у вас досвід в інших країнах, але у нас інша країна, у нас інша влада і для нас головне - людське життя", - сказав у відповідь Зеленський.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ведуча запитала, чи будемо ми все-таки з газом після нового року.

"Розпочнеться газова війна знову, як це було при різних президентах?", - запитала Мосейчук.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Є дуже високий відсоток того, що буде підписано контракт про транзит газу. Це важливо не тільки для України, це важливо для Європи теж. ми про це говорили і в нормандській четвірці і тет-а-тет з російським президентом. Я бачу, що всі зараз налаштовані на те, щод підписати договір. Зараз головне питання в строку цього контракту", - сказав Зеленський.

Не маю ніяких образ на п'ятого президента України, а також не підписав би такі "Мінські угоди", які уклав Петро Порошенко. Відповідну заяву глава держави Володимир Зеленський зробив у прямому ефірі шоу "Право на владу".

"Я думаю, що за Петром Порошенко дуже багато різних гріхів, які пов'язані з ним і його оточенням. Мені складно коментувати з приводу цієї справи, тому що, скажу вам відверто, що я ніколи б не підписав такі угоди. Але ми не знаємо при яких умовах підписувався саме такий варіант "Мінська". Мені здається там було дуже не просто", - сказав лідер держави.

Нагадаємо, Зеленський розповів про різанину на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, після питання Мосейчук Зеленський занервував.

Також Знай. ua писав, що Зеленський розповів про гріхи Порошенко і його оточення.