Канцлер Німеччини Ангела Меркель визнана найвпливовішою жінкою 2019 року за версією відомого журналу Forbes.

Для Меркель це визнання стало вже дев’ятим поспіль. Forbes назвав канцлера Німеччини фактичним лідером Європи та охарактеризвував її, як керівника із сталевою стриманістю, з якою вона протистоїть як президенту США Дональду Трампу, так і європейським антиіммігрантським настроям.

Ангела Меркель, фото: comments.ua
Ангела Меркель, фото: comments.ua

Друге місце в цьогорічному рейтингу найвпливовіших жінок світу за версією Forbes посіла голова Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, а замкнула першу трійку спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі. Саме вона ініціювала процедуру імпічменту по відношенню до президента Трампа.

Також у рейтингу Forbs присутня голова компанії Oracle Corporation Сафра Кац (14-те місце), знаменита телеведуча Опра Уінфрі (20-те місце), королева Великобританії Єлизавета II (40-е місце) та донька Дональда Трампа Іванка (42-е місце).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що за підсумками зустрічі “Нормандької четвірки” в Парижі Меркель заявила про необхідність розширення мандату місії ОБСЄ на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, проти Богдана відкрили кримінальне провадження за позовом Кличка.

Також Знай. ua писав, що дівчина помічника Зеленського здивувала подарунком коханій, ніхто б не додумався.