Колумбійська і американська актриса Софія Вергара, яка знялася в комедійному серіалі "Американська сімейка" (Modern Family, в ефірі з 2009 року) очолила в сьомий раз підряд список найбільш високооплачуваних актрис телебачення за версією журналу Forbes. Рейтинг опубліковано в четвер на сайті видання.

Згідно з даними журналу, з червня 2017 року по червень 2018 року актриса заробила 42,5 млн доларів. Відзначається, що майже половину цієї суми Вергарі принесли рекламні контракти і ліцензійні угоди.

Другий рядок рейтингу зайняла актриса Кейлі Куоко (24,5 млн), 95% доходу якої принесла роль в серіалі Теорія великого вибуху (The Big Bang Theory, в ефірі з 2007 року).

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

За відомостями видання, Куоко і всі виконавці головних чоловічих ролей у цьому шоу раніше отримували по 1 млн доларів за епізод, однак погодилися знизити свої гонорари до 900 тисяч доларів за серію. На такий крок вони пішли, щоб творці проекту могли підвищити зарплати їх колегам з Теорії великого вибуху Мелісі Рауш і Майєм Біалік, які розділили шосту сходинку рейтингу Forbes. Дохід кожної з актрис склав 12 млн.

На третій позиції розташувалася Еллен Помпео з серіалу Анатомія пристрасті (Grey’s Anatomy, в ефірі з 2005 року). За рік вона заробила 23,5 млн. Четверту сходинку з прибутком в 13 млн зайняла виконавиця ролі в серіалі " Закон і порядок. Спеціальний корпус (Law & Order: SVU, в ефірі з 1999 року) Марішка Харгітей. Замикає п'ятірку лідерів ще одна актриса Американської сімейки — Джулі Боуен з доходом в 12,5 млн.

Всього, як зазначає Forbes, з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 десять найбільш високооплачуваних телевізійних актрис списку заробили 168,5 млн, що на 12 млн вище сумарного заробітку лідерів рейтингу за попередній рік (156,5 млн).

Нагадаємо, Forbes назвав найбільш високооплачуваних телеактеров у світі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, названо найбагатшого голлівудського актора.

Також портал Знай.uа писав про перші ролі найвідоміших зірок Голлівуду.