Популярний американський фінансово-економічний журнал Forbes представив рейтинг компаній—кращих роботодавців у світі.

Перші три рядки зайняли американські компанії: Alphabet (холдинг, що володіє декількома компаніями, що раніше належали Google Inc., і самій Google Inc. у тому числі), Microsoft і Apple. Про це повідомляється на сайті Forbes.

У першу десятку також увійшли: Walt Disney (США); Amazon.com (США); CNOOC (Гонконг); Daimler (Німеччина); Kasikornbank (Таїланд); Celgene (США), BMW (Німеччина).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали, що експерти з авторитетного американського фінансово-економічного журналу Forbes склали рейтинг топ - 25 держав, де проживає найбільше мільярдерів.У результаті виявилося, що на нашій планеті (по Всесвіту даних поки немає) проживає 36 мільйонів мільйонерів і тільки дві тисячі мільярдерів. Цікавий той факт, що кожен четвертий мільярдер проживає у США, а кожен двадцятий - в Російській Федерації.

Також раніше ми повідомляли, що росіяни увійшли в трійку рейтингу найпривабливіших чоловіків разом з мешканцями Польщі та Великобританії. Про це свідчить статистика сайту знайомств BeautifulPeople.com, відомого як "Клуб красивих людей", пише газета Metro.

На сайті діє свого роду фейс-контроль: стати членом клубу можна тільки зі схвалення діючих учасників протилежної статі, які виносять вердикт по фотографії і короткому опису. Британці, росіяни та жителі Польщі опинилися в меншості: допущеними в клуб виявляються лише дев'ять відсотків з них.

Найкрасивішими були визнані жителі Швеції (60 відсотків схвалених), Бразилії (41 відсоток) і Данії (40 відсотків).

Серед жінок найпривабливішими були визнані жительки Норвегії (70 відсотків), Швеції (62 відсотка) та Ісландії (61 відсоток).

Нагадаємо, названі три міста України, які потрапили в рейтинг найбільш кримінальних у світі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українська мова зайняв почесне місце серед населення Європи.

Знай.uа писав, що український університет вперше потрапив у світовий рейтинг.