Експерти авторитетного американського фінансово-економічного журналу Forbes склали рейтинг топ - 25 держав, де проживає найбільша кількість мільярдерів.

У результаті виявилося, що на нашій планеті (по Всесвіту даних поки немає) проживає 36 мільйонів мільйонерів та тільки дві тисячі мільярдерів. Цікавий той факт, що кожен четвертий мільярдер проживає в США, а кожен двадцятий - в Російській Федерації.

Детально з цифрами можна ознайомитися на інфографіці. На жаль, України тут немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська влада заблокувала активи російського олігарха Олега Дерипаски. Наближений до Путіна мільярдер залишився без маєтків в Нью-Йорку і Вашингтоні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даними New York Post, з ним зараз ведуться переговори щодо відмови від операцій з активами в Європі, щоб не поставити їх під загрозу введення санкцій. Зазначену нерухомість Дерипаска придбав за $ 42,5 млн у 2008 році. Представники бізнесмена від коментарів відмовилися.

Як відомо, 6 квітня влада США ввела санкції проти Дерипаски і підконтрольних йому компаній, у тому числі "Русала" - єдиного виробника первинного алюмінію в РФ.

Варто нагадати, що засновник Microsoft Білл Гейтс вперше за довгий час поступився у першості найбагатших людей світу. Тепер лідером у рейтингу журналу Forbs став співвласник Amazon Джефф Безос. Про це свідчать дані відомого видання. Стан Безоса оцінюється на даний момент в $160 млрд, у Гейтса - $97 млрд.

У порівнянні з попереднім рейтингом, найбільше збільшилася стан генерального директора директор Twitter і платіжної системи Square Джека Дорсі, капітал якого зріс за рік на 186% до $6,3 млрд. Головним "невдахою" став Джордж Сорос, чий капітал скоротився майже в три рази - з $23 млрд в 2017 році до $8,3 млрд у поточному.

Нагадаємо, Times довів злочини сім'ї Трамп.

Як повідомляв Знай.uа рейтинг найбагатших людей всіх часів і народів.

Знай.uа писав, Цукербергу пригрозили публічно. ліквідацією з Facebook.