Міністр Дмитро Дубілет взяв участь у передноворічному заході iCharity, який проводився в Києві з благодійною місією - зібрати кошти на придбання комплектів зимового одягу для вихованців дитячих будинків. З цієї нагоди проводився аукціон. Одним з лотів вечора був представлений обід з Дмитром Дубілетом. В результаті купили цей лот за 350 тисяч гривень. Всього на iCharity було зібрано понад два мільйони гривень.

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

У коментарі Знай.uа міністр Кабміну розповів про своє найбожевільніше святкування Нового року.

"Мабуть, найбільш божевільне свято було в 10 класі. Я навіщось запросив однокласників до себе в квартиру. І квартира декілька постраждала від цього. Але батьки поставилися з розумінням", - поділився Дубілет.

За словами чиновника, його гості тоді трохи перепили, але він випив менше, ніж інші однокласники.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

Дмитро зізнався, що не відчуває любові до свят, тож і майбутній Новий 2020 рік ще не планував.

"Я просто не дуже люблю свята. І Новий рік, і день народження теж не люблю", - сказав він.

Крім того, міністр розкрив правду про особисте життя. Він повідомив, що вже не один, хоча нещодавно в одному з інтерв'ю говорив, що у нього немає часу на стосунки. Розлучився Дубілет з колишньою дружиною в кінці липня цього року, зберігши з Катериною дружні і партнерські відносини.

Дмитро Дубілет з колишньою дружиною
Дмитро Дубілет з колишньою дружиною

При цьому називати ім'я нової обраниці міністр не захотів. Додав лише те, що вона українка.

Незважаючи на нелюбов до свята, на Новий рік Дмитро, як і багато хто, загадує бажання, але з однією особливістю: "Я загадую зазвичай довгострокові бажання. Поки що не справдилися. Як у Булгакова, перемога ще попереду", додавши, що створення МоноБанку є частиною цієї історії.

Нагадаємо, раніше Дмитро Дубілет почав роботу над перекладом в електронну форму документообміну всередині органів влади. За його словами, останнім часом було істотно скорочено кількість паперових документів, які міністерства та інші центральні органи виконавчої влади направляли один одному в паперовій формі.

Крім того, міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет анонсував масштабні нововведення у роботі держслужбовців.

Раніше міністр Дубілет повідомив, що на засіданні Кабміну 6 листопада проголосували за законопроект, який змінить ситуацію з бюрократією в Україні.