Президент України Володимир Зеленський в рамках візиту в Азербайджан пройшовся самісіньким центром Баку. Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Так, Зеленський був вражений побаченим. Виявляється, українські сири, йогурти, ковбаси й навіть соки можна купити у серці міста.

"Смачно по-українськи! Наші сири, йогурти, ковбаси й навіть соки продають у самісінькому центрі Баку. Місцевий бізнесмен має вже одинадцять магазинів Ukrayna Mahsullari. Скоро планує розширюватися: крім додаткових точок, відкриє український ресторан", - йдеться у повідомленні.

Українські продукти у самісінькому центрі Баку, фото: Офіс Президента

Дехто і в Україні не спроможний ризикнути і відкрити власний успішний бізнес. А фартовий українець став у Азербайджані успішним бізнесменом.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента

Як відомо, президенти України та Азербайджану обговорили питання забезпечення регіональної та національної безпеки. Володимир Зеленський заявив, що Київ і Баку незмінно підтримують один одного у питаннях відновлення суверенітету і територіальної цілісності в рамках визнаних кордонів.

Нагадаємо, раніше Зеленський мчить в Баку до президента Азербайджану Алієва: що відомо про переговори

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед візитом Зеленського: Україна передала Баку опозиційного блогера

Також "Знай.ua" писав, що прибули до Азербайджану: Олена Зеленська поділилася яскравим фото з Баку.