Стало відомо, що на офіційному Telegram-каналі президента України Володимира Зеленського заявили, що кожен українець має право висловитися, а також зобов'язаний нести відповідальність за свої дії.

Володимир Зеленський

"Кожен має право на мирне зібрання. Кожен має право висловити думку. І кожен має нести відповідальність, якщо від його дій страждає інший", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на мітингу щодо відкритого ринку землі звучать далеко не голоси селян.

"Дискусії про законодавчі ініціативи не повинні порушувати закон. Я поважаю думку українців, впродовж місяців ми слухаємо пропозиції стосовно реформ. Однак на мітингу щодо закону про землю звучать не голоси фермерів, а політичні гасла. Через них постраждали і мітингарі, і поліцейські", - зазначили в повідомленні.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Володимир Зеленський

Більш того, українців закликали поважати один одного і навчиться жити разом для досягнення краще життя. Також зазначили, що влада не ігнорує пропозиції і вимоги громадян.

"Це не шлях цивілізованої країни. Якщо ми хочемо кращого життя, то маємо навчитися говорити, поважати одне одного і, зрештою, жити разом. Влада, як і обіцяла, вносить між першим і другим читанням правки в закон про землю на основі обговорень з українцями. Ми дослухаємося до людей. І саме так Україна буде рухатися до кращого життя, попри опір старих "еліт". Це я вам гарантую", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у центрі Києва заблокована частина центральних вулиць через мітингів під стінами Верховної Ради, які організували проти закону про відкритому ринку землі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський звернувся до своїх читачів із-за дуже гучної заяви екс-нардепа Степана Хмари, яке він озвучив під куполом Верховної Ради України.

Також портал Знай.ua писав, що український фермер Сергій Вахнюк розкритикував те, що в першому читанні Верховна Рада прийняла закон про продаж землі.