Український президент Володимир Зеленський запропонував комітету з питань земельної і аграрної політики знизити максимальну норму концентрації землі на одного громадянина з 200 тисяч гектарів до 10 тисяч гектарів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню президента під час зустрічі з фермерами в Київській області.

Зеленський, фото - 24 канал
Зеленський, фото - 24 канал

"Спершу внесли 200 тис га, це дуже багато, до комітету дійшла цифра 20 тисяч, теж багато?", — запитав президент у фермерів.

Після того як уповноважений президента з земельних питань Роман Лещенко заявив, що від 1 до 10 тисяч га в с/х формується 3/4 аграрного ВВП країни, Зеленський підтримав нову цифру.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

"До 10 тисяч нормально? Давайте від 1 до 10 тисяч розглядати на комітеті, зменшимо цифру. 50 тис, 20 тис було приберемо", — резюмував Зеленський.

Нагадаємо, Маруся Звіробій знову накинулася на Зеленського: "Путін навіть капці зробить президентом".

Як повідомляв Знай.uа в Одесі на 7-му кілометрі палають склади, трагедія коледжу ризикує повторитися: тривожні кадри з вогню.

Знай.uа писав, Кернес посадив Фельдмана "в крісло" на очах у слуг народу: "Видалю, як зуб".