В гостях у головного редактора порталу "Хвиля" Юрія Романенка побував відомий грузинський дипломат Бачо Корчілава. Експерт дав велике і відверте інтерв'ю, в якому проаналізував події, які відбулися на нормандському саміті та на які підводні міни Росії повинна звернути увагу Україна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Хвиля".

За його словами, Україні не варто засмучуватися через результати нормандського саміту в Парижі, де Володимир Зеленський вперше зустрівся з Володимиром Путіним. Мінські угоди вибудувано таким чином, що їх виконання автоматично призводить Україну до пастки.

Друзі, всім привіт, дорогі мої нероби, серфери, телерадіослухачі. Ми продовжуємо наші ефіри. І сьогодні в гостях Бачо Корчілава, в минулому дипломат, прес-секретар грузинського посольства і взагалі у всіх сенсах цікавий чоловік.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Минулий ефір з ним викликав величезний інтерес. Тим більше, що є привід – пройшла Нормандія, і всі її обговорюють. Але тим не менш, поставлю все-таки питання щодо Нормандії. Ми тільки що з Дацюком обговорювали. Дацюк песимістичний і каже, що в принципі Україна з пастки не випурхнула, продовжує борсатися в рамках Мінського процесу. І, загалом-то, якщо все буде йти в тому ключі, як іде, то в кінцевому результаті новий Мюнхен в українському виданні неминучий. Ось твоя думка. Що ти там побачив як дипломат? - запитав Юрій Романенко.

"Ну дивися. Ми з тобою говорили на ці теми не раз, я говорив, що Мінські угоди залишаться базисними. Щоб не сталося. Точно так само, як колись Грузія не змогла вийти з Дагомиських і Сочинських угод, тому що це єдині угоди, які є… це перші угоди, завжди базисні... Тепер що стосується самої зустрічі, яка пройшла в Парижі. Є в ній позитив. Позитив полягає в тому, що Росія довго розганяла тезу під назвою, що це сама Україна не хоче вести з нами переговори для того, щоб врегулювати ситуацію на Донбасі. Ось насправді ми там в енний раз нашим партнерам, які знову намагаються як завжди застосовувати там політику умиротворення агресора, яка абсолютно дурна і не працює, і всі попередні підсумки тієї ж Грузії 2008 року показують, що це не спрацьовує політика.", - відповів дипломат.

Нагадаємо, фермери з усієї країни прийшли до Зеленського за відповідями: фото.

Як повідомляв Знай.uа таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Знай.uа писав, натовп протестуючих оточив офіс Зеленського: ексклюзивні кадри.