Телеведучий, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський розповів про протест під Верховною Радою, а також про смерть мітингувальника. Відповідне відео він опублікував на своєму YouTube каналі.

"Я хочу розповісти, як з перших рук виглядала ситуація вчора біля Верховної Ради і ті зіткнення, в результаті яких злі язики кажуть "був убитий", а швидше за все, помер своєю смертю один з протестувальників. Можу сказати точно: вчора був дуже майданоподобный день. Ті люди, яких я бачив там, були схожі на тих, хто був на Майдані", - говорить Пальчевський.

Крім того, він повідомляє, що кількість людей був досить вражаючим.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Ходять розмови про те, що це нібито таємна операція типу нанайської боротьби між військами нашого міністра внутрішніх справ Авакова-подозревакова і його ж людьми, які контролюють цих бойових дружинах. Не знаю, не скажу, напруженість була впринципі контрольована, але я тільки не розумію, чому з приходом кожного президента у нас стає так, як воно стає. Хотілося сподіватися, що як можна менше буде подібного роду зіткнень. А для того, щоб їх не було потрібно проводити референдуми з підтримкою населення вирішувати всі питання: від землі, до армії, до світу", - говорить Пальчевський.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський запропонував змінити інститути влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував акції протесту під ВР.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський виявився в епіцентрі штурму Ради і згадав справу Шеремета.