Народний депутат від партії "Слуга народу" Богдан Яременко засудив п'ятого президента України та лідера партії "Європейська Солідарність", який є власником спортклубу "П'ятий елемент". У закладі виявили камери, які встановлені у роздягальні.

Відповідний допис Яременко опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"І ось... Люди, які підглядають в роздягалках, занепокоєні моєю моральністю...", - написав нардеп.

Пост Богдана Яременка у Facebook
Пост Богдана Яременка у Facebook

Зазначимо, що нещодавно Державне бюро розслідувань і Служба безпеки України провели обшуки в спортивному клубі "П'ятий елемент". Обшуки показали, що у спортклубі Порошенка є приховані камери у роздягальнях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Богдан Яременко, фото: uainfo.org
Богдан Яременко, фото: uainfo.org

При цьому Яременко опублікував двозначний допис через нещодавню ситуацію, коли його застукали під час листування в онлайн-мережі знайомств з дівчиною, яку він спитав про умови зустрічі на одну ніч. Згодом Яременко заявив, що "інтимне" листування було несправжнім. Таким чином він хотів продемонструвати протест.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зникли, а в Порошенка з'явилися: історія таємничих телевізорів "підмочила" репутацію експрезидента.

Також портал Знай.uа писав, що Романенко зняв рожеві окуляри с українців і вказав на казочки від НБУ: "Потім курс гримнеться".