Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що київський спортклуб "5 елемент" міг знімати відвідувачів на приховані камери, які були встановлені в роздягальнях. Обшуки проводилися в рамках кримінальних справ проти Петра Порошенка.

Відповідні дані повідомило Державне бюро розслідувань.

Відомо, що приховану незаконну апаратуру знайшли вентиляції та сигналізації.

"Санкціоновані обшуки в спортивному клубі «5 елемент» провели 20 грудня при оперативному супроводі співробітників Служби безпеки України у рамках досудового розслідування двох кримінальних проваджень, учасником яких є п'ятий президент України (Петро Порошенко)", - повідомили в ГБР.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На час вилучення приховані камери можливо знаходилися в робочому стані, а лінзи відеокамер були підключені до мережного кабелю.

На даний момент ведеться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 359 КК України "Незаконне придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації".

Нагадаємо, Порошенко "підглядав" за голими жінками в спортклубі.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний нардеп від "Слуги народу" засудив приховані камери в спортклубах Порошенко.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав різницю між Порошенком і Зеленським.