У понеділок, 23 грудня, в окупованому Росією Криму відбулось відкриття залізниці, яка повинна зв'язати півострів з материковою частиною країни агресора. На захід прибув сам глава РФ Володимир Путін, за що отримав хвилю засудження. Відреагували на візит російського президента в представництві президента в АР Крим.

На сторінці в соцмережі Facebook представники відомства нагадали, що будь-яке відвідування окупованого Криму без узгодження з Україною і через українські КПВВ на адміністративному кордоні буде незаконним. Також у представництві президента в Криму засудили дії Путіна, який вже не вперше відвідує анексований півострів. Дії Росії і Путіна щодо Криму є "грубим порушенням російською стороною державного суверенітету і територіальної цілісності України, зневагою Кремлем загальновизнаних принципів і норм міжнародного права".

Путін у Криму, YouTube
Путін у Криму, YouTube

Нагадаємо, озвучений тривожний прогноз по Криму, часу залишилося дуже мало.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що екологічна катастрофа назавжди змінила Крим.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що кримчани завили від режиму російських окупантів.