Як відомо, нещодавно у спортивному клубі "5 елемент", який належить колишньому президенту Петру Порошенку, ДБР провела обшуки. Відтак, вдалося з'ясувати, що екс-лідер України не тільки слідкував за всіма відвідувачами спортивного залу, а й "напакував" роздягальні відеокамерами.

У зв'язку із цим, в мережі розпочався активне обговорення стосовно цього. Наразі ж і зовсім з'явився витвір мистецтва щодо даного інциденту. Так, на картині зображений Порошенко, який крізь щілину в дверях підглядає за оголеними дівчатами.

Скріншот допису

Окрім цього, охочі можуть придбати даний малюнок – поціновувачам він обійдеться не менше 700 євро.

"Виставляю на продаж картину. Олія, полотно. Назва "Той, хто дивиться". Стартова ціна - 700 у.о. Картина заряджена на сексуальні фантазії. І з прийдешній!", - підписали даний витвір мистецтва.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Порошенко "підглядав" за голими жінками в спортклубі.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний нардеп від "Слуги народу" засудив приховані камери в спортклубах Порошенко.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав різницю між Порошенком і Зеленським.