Український журналіст і блогер Ігор Лесев розповів про ставлення до Росії в Україні. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

"Є тільки дві речі, які нас – які проживають в Україні від Львова до Луганська – об'єднує без всяких умовностей. Це рахувати гроші в чужій кишені і дивитися, а що там з Росією. Росія – це наша загальна формула божевілля", - пише журналіст.

Він зазначає, що в Луганську вірують у велич РФ, то у Львові – в її неодмінний розвал.

Ігор Лесєв у програмі "Не добрий вечір"
Ігор Лесєв у програмі "Не добрий вечір"

"Трапляються національні трагедії. І феєричні обломи. Але коли весь розпорядок життя країни складається з нескінченної чорної смуги, то може вся країна рухається не впоперек, а вздовж? Ось навскидку без гугла. Підводний човен потонула. Згорів авіаносець. Розбився перший серійний винищувач типу п'ятого покоління. Обісралися з "Північним потоком-2". Раптом на шостому році санкцій з'ясували, що у самих немає судна-трубоукладача. В черговий раз і знову для місцевих дуже несподівано відсторонили від світового спорту. Поставили раком і змусили заплатити три ярду зелені Україні, а скільки до цього верещали, що "ніколи цього не буде", - пише Лесев.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Так, він зазначає, що Росія публічно веде холодну війну із Заходом і при цьому всі олігархи відпочивають в Майямі, а діти депутатів вчаться в найкращих західних університетах.

" Ось ця внутрішня шизофренія Росії, яка дуже наочно позначена на їхньому гербі, робить непривабливою країну для всіх її сусідів. Без винятку. До Росії тягнуться тільки вигадані країни-ізгої, на кшталт Абхазії або ДНР, або режимно-безперспективні спільноти, типу асадовской Сирії. Росія відштовхує сусідів. Лякає їх. Тому що Росія не вміє дружити. Їй потрібно неодмінно затягнути сусіда в ліжечко з подальшою вимогою сексу на регулярній та безоплатній основі. Тому сусіди шарахаються", - пише журналіст.

Ігор Лесєв, YouTube
Ігор Лесєв, YouTube

Він вважає, що така країна не могла з'явиться з "нізвідки" і у неї є батьки-засновники, які зараз дивуються, хоча в 90-х саме вони породили РФ.

" Росія вже в 90-ті була приниженою і карикатурною країною з радують будь-якого русофоба куцими кордонами. Начебто, візьміть і пригрейте. Ну гаразд, не грійте, але просто типу на рівних говорите. Ну хоча б просто без хамства. Але ні, треба ж було неодмінно штовхати. Адже саме колективний Захід росіян в 90-е налякав до усрачки. Зробили з сербів єдино винних у всіх балканських війнах, скоротивши держава до передмість Белграда", - пише Лесев.

Падение России Есть только две вещи, которые нас – проживающих в Украине от Львова до Луганска – объединяет без всяких...

Geplaatst door Игорь Лесев op Donderdag 26 december 2019

Нагадаємо, Ігор Лесев жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку.

Як повідомляв Знай. ua, Ігор Лесев застеріг Україну від сумної долі Індії.

Також Знай. ua писав, що Ігор Лесев показав, як готують заміну Гончарука Авакова.