На сайті президента Володимира Зеленського з'явився текст Указу №958/2019, в якому йдеться про зняття дисциплінарного стягнення з помічниками голови Офісу президента Андрія Богдана. Мова йде про першого заступника голови ОП Сергія Трофимова та заступника голови ОП Кирила Тимошенка. Відомо, що догани заступники Богдана отримали після візиту Зеленського в Дніпропетровську область ще у вересні цього року. Також відомо, що чиновники отримали догани за неналежне виконання посадових обов'язків". За словами Тимошенка, причиною догани стали організаційні питання при візиті.

Сергій Трофимов, Українська правда
Сергій Трофимов, Українська правда

Чиновник розповів, що під час поїздки в Дніпропетровську область були допущені деякі організаційні помилки. "Місцева влада не дуже правильно себе вела саме з організацією", - зазначив Тимошенко. Також він заявив, що всю відповідальність за погану організацію Офіс президента взяв на себе. "Ось тому і є догана", - пояснив заступник голови Офісу президента. Але, схоже, Зеленський вирішив пробачити заступникам Богдана і скасував їх догану.

Кирило Тимошенко, LIGA.net
Кирило Тимошенко, LIGA.net

Нагадаємо, філологи назвали найпопулярніше слово 2019 року, і це не Зеленський.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп готовий показати ще одну стенограму секретної розмови з Зеленським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленського.