Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов підготував нове трудове законодавство, яке Кабмін вже затвердив. А відтак, документи вже на розгляд до Верховної Ради. Відповідне оголошення на власній Facebook-сторінці зробив колишній народний депутат Ігор Мосійчук.

"Наркоман Милованов під Новий Рік підготував нове трудове законодавство і Кабмін соросят його затвердив. Кабінет міністрів України схвалив та направив на розгляд до Верховної Ради України проект Закону України “Про працю", - написав він.

За його словами, тепер українців чекають:

  • трудові договори з "нефіксованим робочим часом";
  • звільнення за одним лише бажанням роботодавця;
  • скасування законодавства про профспілки;
  • розширення застосування короткострокових договорів;
  • зменшення часу відпочинку

Ігор Мосійчук, фото - NewsOne
Ігор Мосійчук, фото - NewsOne

Окрім цього, він додав, що цей проект складається майже з сотні статей, які ставлять під загрозу дотримання прав українців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Проект закону невеликий та складається всього з 10 глав - 98 статей, які в цілому суперечать Конституції України, нехтують міжнародними стандартами у сфері праці, а також ставлять під загрозу дотримання прав людини", - підсумував він.

Скріншот допису

Нагадаємо, народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олексій Устенко потрапив у гучний скандал. Він заявив, що Україна нібито сама спровокувала анексію Криму, "прийнявши" у 2014 році закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.