Український президент Володимир Зеленський не зможе зустрітися з російської журналісткою "РИА Новости" Ілоною Руднєвою. Відповідь президента на її запит з відмовою поширилася у російських ЗМІ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Хвиля".

Варто нагадати нашим читачам, що на прес-конференції у французькій столиці, 9 грудня, в день проведення зустрічі в нормандському форматі з представниками України, Росії, Франції та Німеччини, на питання цієї журналістки Володимир Зеленський запросив її до України.

Відповідь російській журналістці, "Хвиля"
Відповідь російській журналістці, "Хвиля"

Після цього Руднєва звернулася із запитом на ім'я Володимира Олександровича про можливість проведення інтерв'ю в українській столиці. Так, у листі президенту України журналістка нагадала, що Зеленський запросив її до Києва, і висловив готовність "показати все". Руднєва розраховувала на розгорнуте інтерв'ю з Володимиром Зеленським в будь-який зручне для президента час.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента
Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента

Відповідь на запит журналістки з'явився 27 грудня від імені Директорату з питань інформаційної політики. Руднєвій відмовили у наданні інтерв'ю найближчим часом, причиною вказали щільний графік українського президента Володимира Зеленського. В кінці звернення уточнюється, що з російською журналісткою зв'яжуться в майбутньому, коли знайдуть вільний час в розкладі, про що Руднєву повинні повідомити завчасно.

Нагадаємо, студія "Квартал 95" захопить екрани глядачів з усього світу: "Нам вдалося досягти успіху".

Як повідомляв Знай.uа менше відпочинку та звільнення "за просто так": Милованов подав у ВР гучний законопроект, всі подробиці.

Знай.uа писав, Зеленський поклав подарунок під ялинку 9-річній дівчинці: "Спасибі, що прочитали мого листа".