Президента США Дональда Трампа критикують за те, що він розмістив на своїй сторінці в Twitter ім’я ймовірного інформатора, чиї скарги щодо справ Трампа з Україною привели до імпічменту американського президента, повідомляє The Guardian.

Президент громадської правозахисної організації The New Agenda Емі Сайскінд написала: “Така поведінка є неприйнятною для так званого лідера нашої країни. Він має відповісти за це!”.

Сам Трамп на запитання щодо публікації імені інформатора відповів: “Ось, що я Вам скажу. Були опубліковані історії про певну особу, чоловіка, і кажуть, що це і є інформатор”.

Дональд Трамп, Главред
Дональд Трамп, Главред

Варто зазначити, що раніше Трамп неодноразово робив натяки ЗМІ на те, що вони повинні опублікувати ім’я інформатора. Наприклад, під час з’їзду в Кентуккі сенатор Ренд Пол звернувся до журналістів із словами: “Зробіть свою роботу — надрукуйте його ім’я”, на що Трамп відреагував аплодисментами. Тим не менш, повідомляється, що найближче оточення президента відмовляло його від публікації, називаючи це непродуктивним та непотрібним.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тим часом, колишній Директор Національної розвідки Роберт Літт нагадав, що кожен, хто хоче опублікувати ім’я інформатора, має спершу зважити на те, що якщо з інформатором щось станеться, той, хто опублікував його ім’я, понесе за це відповідальність.

Нагадуємо, що днями епізод за участю Дональда Трампа вирізали з популярної різдвяної комедії “Один вдома-2: Загублений в Нью-Йорку”.

Як повідомляв Знай.uа в компанії Мона Лізи: як сім'я Трампа відзначила Різдво, в мережу потрапили фото з сімейного архіву.

Знай.uа писав, ініціативи Медведчука впливають на майбутнє НАТО, - журналіст.