Офіцер Збройних Сил України, ветеран антитерористичної операції, волонтер Мирослав Гай розповів про головну помилку президента України Володимира Зеленського щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це він сказав в інтерв'ю Главреду.

За словами Мирослава Гая, Зеленський продовжує вести переговори з РФ, попри те, що країна не виконує перших пунктів Мінських домовленостей, які зобов'язують відвести важке озброєння і припинити вогонь. Таким чином у 2020 році війна не закінчиться.

Мирослав Гай, Главред
Мирослав Гай, Главред

"...ми накопичуємо все більше і більше системних проблем, які в середньостроковій перспективі призведуть до серйозних загроз для України. За моїми прогнозами, у 2020 році війна буде продовжуватися і розширюватися", - сказав Гай.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Волонтер вважає, що війну з РФ не можна закінчити тільки добрими намірами Києва і спробами піти на поступки агресору. "...її можна закінчити тільки при наявності достатніх сил і засобів", - заявив він.

ЗСУ на Донбасі, Facebook
ЗСУ на Донбасі, Facebook

"У будь-якому випадку, помилка Зеленського в тому, що він продовжує вести переговори з Росією, попри те, що вона не виконує перших пунктів Мінських угод, що зобов'язують відвести важке озброєння і припинити вогонь...", - додав ветеран АТО.

Нагадаємо, приговорив на вірну гибель захисників Донбасу: відомого спільника терористів "ДНР" відпустили.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.