У неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною та бойовиками на Донбасі. 76 українців повернулися з полону в ОРДЛО на територію України та нарешті побачилися з рідними.

Пресслужба Офісу президента показала фото з першого обіду колишніх полонених на території, підконтрольній Україні. Відповідні фото з'явилися на сторінках у соціальних мережах ОП.

"Іще кілька радісних миттєвостей – звільнені українці, перший обід на свободі, зустріч із рідними", - йдеться у тексті повідомлення пресслужби Офісу президента.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обмін полоненими пройшов в окупованій Горлівці, де були присутні представники України. Зазначимо, що під час обміну робота представників ЗМІ не була передбаченою. Усі фото та відео з місця подій надав саме Офіс президента України Володимира Зеленського.

Відомо, що першими були доставлені українці, яких утримували у в’язницях "ДНР". Згодом приїхала і колона з "ЛНР". Усіх їх перевозили в автозаках. У списках на обмін також присутні імена колишніх беркутівці, яких звинувачують у розстрілі активістів Євромайдану в центрі Києва взимку 2014 року.

Звільнення утримуваних осіб на КПВВ «Майорське» на Донеччині.

Звільнення утримуваних осіб на КПВВ «Майорське» на Донеччині.

Geplaatst door Офіс Президента України op Zondag 29 december 2019

Нагадаємо, спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що народні депутати України не можуть цілком спокійно обійтися і без виплати компенсації за житло.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.