Стало відомо, що на офіційному сайті Кремля розмістили особистий альбом президента Російської Федерації під назвою "Путін. 20 років". Він, звичайно ж, присвячений 20-ій річниці вступу Володимира Путіна на посаду президента Росії, але до Лукашенка йому ще правити й правити. Фото та відео "російського короля" можна подивитися на 20.kremlin.ru.

Путін. 20 років, 20.kremlin.ru

Слід зазначити, що в Путінський альбом увійшли вибрані моменти останніх двох десятиліть, пов'язані з роботою Володимира Путіна президентом і главою уряду". Над цим "креативним" подарунком працювали особисті фотографи та оператори Путіна.

Судячи з матеріалів, він просто як Брюс Всемогутній: чи не майстер з рукопашного бою, і прямо-таки видає творець у мистецтві, а особливо у ліпленні з глини. Мабуть, його сміливо можна назвати "Путін – золоті ручки". Ну, і звичайно ж, він завжди в темі: навіть у шахті не відрізняється від звичайних "смертних".

Путін. 20 років, 20.kremlin.ru

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Путін. 20 років, 20.kremlin.ru

Путін. 20 років, 20.kremlin.ru

Путін. 20 років, 20.kremlin.ru

Путін. 20 років, 20.kremlin.ru

На даний момент, на сайті доступні більше 600 фотографій і 100 відеороликів з 1999 по 2004 рік. Частина з них показували і раніше, а деякі публікуються вперше. Додаткові матеріали будуть доступні незабаром.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін мало не загинув з дочками під час пожежі в будинку під Петерургом.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Росії Володимир Путін привітав з Новим роком президента України Володимира Зеленського, як у минулі роки - Петра Порошенка.

Також портал Знай.ua писав, що конфузний інцидент стався під час хокейного матчу на Червоній площі, в якому брав участь Володимир Путін.