Нардеп від партії ОПЖЗ Нестор Шуфрич їздив на сафарі в Африку, де вбивав носорогів, гепардів і антилоп. Багато політикій та простих українців вже засудили скандальні і дорогі пригоди депутата в Африці. Тим часом у Facebook з'явився коментар прес-служби Шуфрича.

Відомо, що серед трофеїв політика три носорога, антилопа гну, антилопа "золотий орікс", гепард, бура гієна.

У Шуфрича пояснили, що інформація ЗМІ нібито не зовсім коректна. Виявилося, що Шуфрич дійсно брав участь у сафарі, але було це не в 2015 році, а в липні 2013-го.

Також уточнюється, що у нардепа були всі відповідні дозволи на вбивство носорогів, які були "самцями не репродуктивного віку, агресивного характеру і підлягали відстрілу".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, на сайті компанії, яка надавала Шуфричу послуги африканського сафарі, вказується, що український політик став "першим і єдиним мисливцем, якому вдалося зібрати колекцію з трьох підвидів носорогів". В його колекції є трофеї з пустельного чорного носорога (Намібія), лісового чорного носорога (Південна Африка), а також східного чорного носорога.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фотографії Нестора Шуфрича з убитими африканськими тваринами.

Як повідомляв портал Знай.uа, ЗМІ розповіли, як Ілля Ківа відлежався у психлікарні, щоб уникнути покарання за корупцію.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили в мультфільмі "Король Осел".