Адвокат Юлії Кузьменко, яку підозрюють у резонансному вбивстві українського журналіста Павла Шеремета, зробив гучну заяву. Так, він розповів, що його підзахисну відправили на слідчий експеримент, а його самого хотіли "здихатися", попередивши за годину до цього. Відповідний відеоролик захисник Владислав Добош опублікував на власній Facebook-сторінці.

За його словами Добоша, близько п'ятої години вечора він отримав повідомлення від слідчих, що його підопічну Кузьменко відправляють о шостій годині на слідчий експеримент. А відтак, адвокат ледь встигнув на нього. Однак не так пощастило підозрюваним Riffmastеru і Дугарь, які залишилися без захисту.

Кузьменко, фото Уніан
Кузьменко, фото Уніан

Водночас, адвокат заявляє, що слідство не надало йому матеріали справи для ознайомлення, в тому числі відео, за яким повинні проводити слідчий експеримент. А це у свою чергу, за словами захисника, є порушенням закону з боку слідчих.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив під вартою волонтера і одночасно медика Юлію Кузьменко, яка підозрюється у резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський зауважив цікаву деталь у справі Шеремета: до чого тут Бірюков та Арахамія

Також портал Знай.uа писав, кого підозрюють у скоєнні вбивства ведучого радіо "Вести" і виконавчого директора "Української правди" Павла Шеремета.