Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський заявив про можливий зв'язок між Юрієм Бірюковим і розслідуванням вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це нардеп розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"А тепер розповім вам цікаву історію про цю фотографію. На ній ви можете помітити громадянина Арахамію, який стоїть за спиною у Бірюкова. Їх зв'язок в якості волонтерів (наглядачів за тендерами) Міноборони стає особливо цікавим, враховуючи той факт, що у справі Шеремета був затриманий діловий партнер Бірюкова дехто Шкадеюк. Цей пан замовив у того самого Грищенка "Бучі" вбивство свого конкурента, який змагався з ним у тендерах на будівництво казарм Міноборони. Бірюков був у цих підряди "дахом", - написав Дубинський.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив під вартою волонтера і одночасно медика Юлію Кузьменко, яка підозрюється у резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Кузьменко подала позов до Печерського районного суду міста Києва на Міністерство внутрішніх справ.

Також портал Знай.uа писав, кого підозрюють у скоєнні вбивства ведучого радіо "Вести" і виконавчого директора "Української правди" Павла Шеремета.