Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук озвучив інформацію про те, що молоді українці мало подорожують. За даними глави уряду, половина молодих людей в останні декілька років не залишали навіть межі області, в якій живуть. Також Гончарук заявив, що в Кабміні вирішили створити для молоді умови, щоб вона ставала соціально активною і самостійною", передає УП.

За словами прем'єр-міністра, мобільність молоді впливає не тільки на ефективність праці, але і на економіку країни в цілому. Гончарук пообіцяв, що вже у квітні 2020 року повинна запрацювати урядова програма, яка повинна буде заохотити молодих людей подорожувати і пізнавати регіони країни, а також займатися розвитком організацій громадянського суспільства. Олексій Гончарук додав, що спочатку в рамках програми будуть запущені кілька пілотних проектів.

Олексій Гончарук, NewsOne
Олексій Гончарук, NewsOne

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонули" Зеленський з Богданом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду міністра МЗС.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.