Відомий український політолог та журналіст Юрій Романенко вщент розкритикував будівництво пішохідно-велосипедного мосту, який охрестили "мостом Кличка".

Відповідний допис експерт опублікував на власних сторінках у соціальних мережах.

За словами Романенка, ця величезна споруда показує шлях України "з нізвідки в нікуди". Експерт зазначив, що жодного разу не бачив на велосипедній частині жодного велосипедиста, адже річка Ірпінь має неприємний запах.

Новий пішохідний міст у Києві
Новий пішохідний міст у Києві

"Кожен раз, коли я їду по новій ірпінській трасі й проїжджаю міст через річку Ірпінь, то захоплююся грандіозною новою багатокілометровою спорудою, яка дуже чітко відображає всі труднощі на шляху переходу нашої великої держави з нізвідки в нікуди. Це споруда — величезна велодоріжка з красивим підсвічуванням вздовж річки-вонючки Ірпінь", - йдеться у дописі Романенка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Політолог заявив, що "ця конструкція символізує невтомну здатність нашого народу зливати свою енергію на якусь непотрібну хрень".

Юрій Романенко в інтерв'ю Рoliteka
Юрій Романенко в інтерв'ю Рoliteka

"І ось вся наша Україна — це доріжка з імли, що виступає. Подумайте як це поетично — морок, бруд, сморід і раптом крізь імлу надходить блискуча ниточка чогось світлого. Вона виходить з нізвідки й повертається в нікуди. І ти думаєш: Ось, адже можемо ж! Можемо ж красиво викинути бабло на вітер, так, щоб із космосу було видно", - додав політичний експерт.

Х@й его знает Каждый раз, когда я еду по новоирпенской трассе и проезжаю мост через реку Ирпень, то восхищаюсь...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Vrijdag 3 januari 2020

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.