Стало відомо, що колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив про грошові махінації заступника генерального директора "Укроборонпрому" Мустафи Найєма. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Мустафа Найєм

Так, за словами Мосійчука, Найєм отримав зарплатню (з премією та надбавками) у розмірі 310 521 гривня, що в 7 разів перевищує його місячний посадовий оклад (43 000 гривень).

"Заступник гендиректора Укроборонпрому Мустафа Наєм має посадовий оклад 43 000 грн в місяць. Водночас в грудні він отримав 310 521 грн. А отже 267 521 грн Наєм сам собі наколядував у вигляді надбавок та премій. От тобі і антикорупціонер, мля!", - написав екс-нардеп.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також практично всі користувачі бурхливо відреагували на премії та надбавки Найєма.

"Пархаті,пуштуни все у корита вже плямкають податки українців", "Черговий злодюга", "Він і до влади дорвався для заробітку", "А люди в селах за дві тисячі виживають і нічого їсти", "Колядун хай йому грець!!!", "Пуштун сраний. Що, своїх злодіїв вже нема що чужорідних годуєм?))", - прокоментували користувачі.

Нагадаємо, що в Україну повернувся один з нападників на Мустафу Найєма. Над зловмисником Магомед-Аміном Саитовим вже відбувся суд.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній народний депутат Ігор Мосійчук повідомив про скоєння нападу на його помічника Андрія Дзюбенка.

Також портал Знай.ua писав, що Мустафа Найєм зробив гучну заяву. Він розповів, що його призначили новим заступником генерального директора "Укроборонпрому".