Одні з головних гумористів України студія "Квартал 95" вирішили трохи пожартувати над своїм колишнім лідером Володимиром Зеленським, який знайшов час у своєму президентському графіку і прийшов на запис новорічного випуску "Вечірнього кварталу". Так, "кварталівці" познайомили Зеленського з новим чоловіком колишньої сценічної дружини Олени Кравець.

Відомо, що в блозі Instagram студія поділилася новим роликом. Номер "з новим чоловіком", якого грає Євген Кошовий, викликав емоційний відгук у присутнього в залі Володимира Зеленського.

За сюжетом Кравець з Кошовим повернулися додому з наміром усамітнитися в інтимній обстановці. Але раптом новий чоловік говорить, що "не може" і пояснює причину тим, що на нього дивиться її колишній.

Олена підійшла до краю сцени і, дивлячись прямо на Зеленського, звернулася до нього:

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ну, чого ти прийшов, а? Ти ж пішов? Ну, й іди. Чого ти мені душу-то рвеш?.. Так, я знайшла собі нового, але й ти собі знайшов! В вушко він йому шепче, фото в instagram вони постять... Ти знаєш, що він мені сказав, коли йшов? "Дорога я йду, я повинен допомогти країні... А найобурливіше, він сказав, що через п'ять років повернеться!".

Варто відзначити, що весь зал сміявся до сліз разом з президентом.

Нагадаємо, Зеленського чекає важка доля, астролог винесла вердикт: "Це карма, це доля".

Як повідомляв Знай.uа Трамп визнав, що Путін "єдиний, хто може знищити США": гучну заяву, яка сколихнула світ.

Знай.uа писав, Путін зник за купами всенародної ненависті, дизлайки перемагають: "Тотальна перевага негативу".