Стало відомо, скільки заробляє міністр економіки Тимофій Милованов та його заступники. Так, за листопад чиновник отримав з урахуванням премій у розмірі 381,7% від посадового окладу 64,3 тисячі гривень.

Такі дані надали у Міністерстві економіки у відповідь на запит НВ.

Зазначається, що у вересні Милованову нарахували премії в розмірі 345% від посадового окладу, в жовтні - 587,5%, в листопаді - 381,7%, в грудні — 373,75%. У вересні-листопаді міністр отримав зарплату в розмірі 91 100 грн (після сплати податків).

Тимофій Милованов, фото з відкритих джерел
Тимофій Милованов, фото з відкритих джерел

Дані за листопад свідчать, що усі заступники міністра отримали більше, ніж він. Так, наприклад, зарплата заступника міністра - торгового представника України Тараса Качки становила 157 300 грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто додати, що міністр економіки Тимофій Милованов заявив, що його зарплата у міністерстві "неприйнятно маленька", а топ-керівник у Мінекономіки має отримувати від 5 до 10 тисяч доларів.

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.