Народний депутат України від "Євросолідарності" Ірина Геращенко вирішила не упустити момент і нагадати про себе, під шумок на новинах про трагедію борту МАУ в Ірані. Нардеп звернулася зі своїми питаннями, однак невідомо до кого.

Про це стало відомо з публікації Ірини Геращенко в мережі Facebook.

Пост Ірини Геращенко, Facebook
Пост Ірини Геращенко, Facebook

"Іран на третій день визнав очевидне. Вибачився перед своїми громадянами та іншими країнами, які постраждали. Москва 6 рік ховає кінці в воду і не визнає причетність до злочину, до збивання МН17. Київ вирішив у цьому Москві допомогти і віддав причетного до теракту Цемаха. Ви хоч тепер розумієте, як ми виглядаємо в цивілізованому світі... що думають про нас Нідерланди, Австралія, Малайзія. І що думає про все це Кремль.", - пише Ірина Геращенко.

Нагадаємо нашим читачам, що президент Ірану Хасан Роухані визнав провину в авіакатастрофі з українським "боїнгом", яка сталася над Тегераном 8 січня. У заяві глави Ірану, опублікованій ISNA, йдеться, що на фоні "залякувань і агресії з боку США" після загибелі Сулеймані з метою захисту від майбутніх можливих атак з боку Вашингтона збройні сили Ісламської Республіки було приведено в 100-відсоткову готовність, "однак, на жаль, це призвело до людських помилок".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський вирішив "покарати" Іран за збитий борт МАУ: "Ранок приніс правду".

Як повідомляв Знай.uа президент Ірану визнав провину в авіакатастрофі МАУ: "Це непрощенна помилка".

Знай.uа писав, "Pornhub, а не Радбез ООН: звернення Порошенка до Зеленського рознесли в "пух і прах".