Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп звернувся до американців з дуже гучною заявою. Глава США заявив, що його правління вплинуло на зниження рівня смертності від раку в США.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Дональда Трампа в мережі Twitter.

Однак "Онкологічне співтовариство США" спростовує заяву президента. Схоже, що президент посилався на нещодавню доповідь Американського онкологічного співтовариства, в якому йдеться, що рівень смертності від раку в Сполучених Штатах знизився в 2017 році 26-й раз поспіль. Трамп вступив на посаду в січні 2017 року. Згідно з доповіддю CA: A Journal for Cancer Clinicians, рівень смертності від раку "безперервно" падав з 1991 по 2017 рік.

Дональд Трамп, фото з вільних джерел
Дональд Трамп, фото з вільних джерел

У доповіді також вказується, що з 2016 по 2017 рік у Сполучених Штатах спостерігалося найбільше зниження загальної смертності від раку за рік. Зниження показників на 2,2% частково пов'язано з різким зниженням смертності від раку легенів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Рівень смертності від раку в США найнижчий в історії! З цієї адміністрації приходить багато хороших новин", - написав президент у своєму Twitter.

Нагадаємо, Трамп з гучною заявою звернувся до іранців через збитий український літак МАУ.

Як повідомляв Знай.uа президент Ірану визнав провину в авіакатастрофі МАУ.

Знай.uа писав, Трамп натиснув на Іран після авіакатастрофи МАУ.