Народний депутат від фракції Слуга народу, голова комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова під час засідання Верховної Ради вела листування з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, фотографії якої оприлюднив портал “Цензор.net”.

В цьому листуванні Третьякова стверджувала, що до 80 відсотків президентської фракції підтримує прем’єр-міністра, який вчора, 16 січня, подав президенту Володимиру Зеленському заяву про свою відставку.

Джерело: censor.net.ua

“Ми ЗА тебе” - “В тобі я не сумніваюсь. Питання хто МИ” - “70-80%. Працюємо далі. Життя покаже” - “Дякую, Галочко”, - йдеться в переписці.

У соціальних мережах з цього приводу вже кепкують: “Переписувались вони у WhatsApp, тож є ймовірність, що це Джокер вирішив нарешті відійти від свят та приступив до роботи”.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що після виступу з промовою у Верховній Раді Гончарука зпровадили криками “Ганьба!” та оплесками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко заговорила про прем'єрство за Зеленського: лідерка "Батьківщини" назвала умову.

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко зробив заяву про плівки Гончарука: такого не очікував ні Зеленський, ні прем'єр.