Народний депутат від фракції “Опозиційна платформа — За життя” Ілля Кива після бійки в одному з столичних ресторанів став героєм численних фотожаб, мемів та інших проявів народної творчості.

Зокрема, на сторінці “Злобная рыба любви” у соціальній мережі Twitter виклали колаж, у якому Киву порівняли з іншим депутатом від Опоблоку Нестром Шуфричем, пригадавши, як останньому дісталось п’ять років тому.

Скріншот з Twitter

На цій фотожабі на обличчя Киві домалювали пов’язку, схожу на ту, яку носив Шуфрич після бійки п’ять років тому. Підписали коллаж рядком з відомої пісні - "Ці очі навпроти". А користувачі висміяли нардепів, називаючи їх іменами відомих історичних постатей, в яких не було одного ока. Також під дописом написали: "Картина маслом, художник володіє обома руками однаково добре".

Нагадуємо, що постраждалий у бійці з Кивою ветеран Михайло Майман оголосив проти нього акцію на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше “Знай.ua” писав про те, що генпрокурор Рябошапка порушив кримінальну справу за побиття Ківою ветерана АТО.

Також “Знай.uа” повідомляв про те, що після удару по обличчю Кива почав виправдовуватися в Facebook.