Стало відомо, що під час офіційного візиту до Туреччини канцлеру Федеративної Республіки Німеччина Ангелі Меркель подарували пам'ятні подарунки. Про це повідомляє Sozcu.

Ангелі Меркель, Sozcu

Так, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган подарував канцлеру німеччини Ангелі Меркель інкрустоване дзеркало і шолом. Вручення цих подарунків минуло після церемонії відкриття кампусу турецько-німецького університету.

Також Меркель зазначила, що в майбутньому в університеті навчатимуться 5 тисяч студентів. За її словами, це приклад співпраці між двома країнами: Туреччиною і Німеччиною.

До того ж, лідери країн мають намір обговорити ситуацію в Лівії та Сирії, а також економічне співробітництво.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Реджеп Тайіп Ердоган і Ангела Меркель, Sozcu

Реджеп Тайіп Ердоган і Ангела Меркель, Sozcu

Ангела Меркель, Sozcu

Ангела Меркель, Sozcu

Нагадаємо, що канцлер Німеччини Ангела Меркель прибула в Росію для того, щоб провести кризові переговори з президентом Володимиром Путіним.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президента Російської Федерації Володимира Путіна втратили під час церемонії фотографування на берлінській конференції і шукали всі світові політики.

Також "Знай.ua" писав, що завдяки "нормандським" переговорів у Парижі вдалося досягти домовленостей про повернення з РФ частини українців.