У Болгарії затримали кримінального авторитета Олексія Москаленка(Левіна), який підозрюється у причетності до нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Зауважимо, що ще у 2018 році активістку Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні. Тоді жінка отримала хімічні опіки 30% тіла - кислота потрапила на спину, голову, руку, а також в око. А вже через деякий час жінка померла.

Убивство Катерини Гандзюк
Убивство Катерини Гандзюк

"Працівниками правоохоронних органів Болгарії разом із представниками Офісу Генерального прокурора та Служби безпеки України на території Болгарії затримано Олексія Москаленка (Левіна), який розшукується за підозрою у причетності до нападу на Гандзюк", - йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Левін, підозрюваний у справі Гандзюк

Варто відзначити, що Левін є кримінальним авторитетом, який "орудував" у Херсонської області. Окрім цього він працював помічником депутата обласної ради Миколи Ставицького.

Скріншот допису

Нагадаємо, що раніше СБУ затримала Павловського, головного підозрюваного у справі Гандзюк: пов'язаний з Блоком Петра Порошенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама Катерини Гандзюк розповіла, якими були останні слова її доньки

Також "Знай.ua" писав, що в Україні пройшли акції до річниці смерті Катерини Гандзюк