З'явилася реакція на промову президента України Володимира Зеленського, яку він озвучив на економічному форумі в Давосі, від голови президії Міжнародної ради російських співвітчизників Вадима Колесніченка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Варто нагадати, що виступаючи на форумі в Давосі, Зеленський нагадав, що Великобританія виходить з Євросоюзу, і можливо, для України настав час стати членом ЄС.

Зеленський, фото з вільних джерел
Зеленський, фото з вільних джерел

А ось коментуючи цю заяву, Колесніченко підкреслив, що ініціатива президента України демонструє безвихідь київської влади у питаннях вступ до НАТО і Євросоюзу. Більш того, Зеленський згадував про велику ціну України, проте Захід поки не збирається її розглядати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сам виступ Зеленського в Давосі – це добре поставлений комедійний спектакль, тому що, з одного боку, все, що він говорив, нічого, крім сміху, ні у кого не викликає. З іншого боку, Києву потрібно робити ставку вище, піднімати планку з розрахунку, що хоча б "три сольдо" в кишеню впаде", - уїдливо зазначив росіянин.

Нагадаємо, Зеленському довелося мовчати про авіакатастрофу літака МАУ в Ірані: "Я не міг сказати".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський заявив, що хоче віддати "ключі" від України іншій людині.

Знай.uа писав, Держсекретар США зібрався в Україну: що відомо про плани Помпео.