У суботу, 25 січня, український лідер Володимир Зеленський святкував свій день народження в Офісі президента. Про це повідомляє УП.

"Все було скромно, без пафосу. І несподівано для самого президента", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський

Так, співрозмовник розповів, що главу держави Зеленського вітали приблизно 30-40 хвилин. Гостей пригощали сухими винами та шампанським.

Також президента вітало все керівництво Офісу, а саме голова Андрій Богдан, його заступники Кирило Тимошенко, Юрій Костюк, Юлія Ковалів, Андрій Смирнов, перший заступник голови Офісу Сергій Трофимов, а також помічники українського лідера Сергій Шефір та Андрій Єрмак.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Президента України вітав весь склад Кабінету міністрів на чолі з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.

До того ж, від Верховної Ради України на захід завітали голова ВРУ Дмитро Разумков, перший віце-спікер Руслан Стефанчук, керівник президентської партії "Слуга народу" Давид Арахамія, керівник фракції Олександр Корнієнко.

"Було все досить мило, навіть демократично, я б сказав", - поділився другий співрозмовник.

Представнику ВРУ Дмитру Разумкову дали право першого привітати главу держави Володимира Зеленського з днем народження.

"Перше слово дали Разумкову говорити тост. Ми вирішили, що йому треба дати слово першому, тому що у нас парламентсько-президентська країна", - повідомляє джерело.

Дмитро Разумков

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський підтвердив інформацію про те, що не залишиться на другий термін у кріслі глави держави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава держави Володимир Зеленський повністю впевнений в тому, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук необхідний країні.

Також "Знай.ua" писав, що на другий день президент України Володимир Зеленський знав про те, що пасажирський літак компанії МАУ збили в Ірані 8 січня.