З'явилася інформація, що ще 16 січня стартувало висунення кандидатів у народні депутати на проміжні вибори у Верховну Раду по 179 округу (Харківська область). Однак, пройшло вже достатньо часу, але ще жоден кандидат не подав до ЦВК документи.

Про це свідчать дані на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

За прогнозами експертів, кандидатів буде багато, але всі почнуть подавати документи в останні дні. Згідно з календарним планом організації проміжних виборів у 179 окрузі, ЦВК прийматиме документи від кандидатів до 13 лютого включно.

"За традицією, ми побачимо чергу з кандидатів в останні дні, відведені для реєстрації. На проміжні вибори реєструється більше кандидатів, ніж на звичайні. Такі вибори використовують, як додатковий шанс потрапити до парламенту", - прогнозує політолог Сергій Биков.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Вибори, фото - Вголос
Вибори, фото - Вголос

За словами експерта, скасування депутатської недоторканності з 1 січня 2020 року не вплине на кількість бажаючих стати народним обранцем. У липні 2019 року на позачергових парламентських виборах в окрузі 179 переміг представник партії "Слуга народу" Олексій Кучер. Він виграв вибори з результатом 50,61% голосів. У листопаді 2019 року президент Володимир Зеленський призначив Кучера головою Харківської ОДА.

Нагадаємо, Михайло Радуцький розкрив переваги закону про трансплантологію: "Втрачаємо гроші на цьому".

Як повідомляв Знай.uа ПАРЄ — наше: віце-президентом Асамблеї став "слуга народу".

Знай.uа писав, "Слуги народу" хочуть змусити платити податки Facebook, Google, YouTube і Apple.