Президент США Дональд Трамп презентував довгоочікуваний план мирного врегулювання конфлікту між Ізраїлем і Палестиною. Він заявив особисто прем'єр-міністру Ізраїлю Беньямину Нетаньяху про те, що його план "може бути останньою нагодою для палестинців.

Трамп переконаний, що столицею Ізраїлю може бути "неподільний" Єрусалим. При цьому, за його словами, столиця майбутньої Палестинської держави також повинна бути розташована в Східному Єрусалимі. Саме там США "з гордістю відкриє своє посольство".

Згідно з мирним планом президента Америки, палестинці повинні відмовитися від насильства і припинити підтримку сімей людей, які нападали на ізраїльтян.

Трамп, фото Іntelligence.house
Трамп, фото Іntelligence.house

Також Дональд Трамп пообіцяв 50 мільярдів доларів інвестицій у нове палестинську державу. Він вважає, що це дозволить створити в майбутньому країні 1 мільйон робочих місць.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Моє бачення передбачає вигоду для обох сторін, реалістичне рішення на основі створення двох держав, що ліквідує ризики, які палестинська державність може становити для безпеки Ізраїлю. Сьогодні Ізраїль зробив величезний крок до миру. Вчора пан Нетаньяху поінформував мене, що хоче підтримати це бачення як основу для прямих переговорів з палестинцями. Це історичний прорив", - додав Трамп.

Нагадаємо, журналісти у США викрили Трампа.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп заявив про план США щодо стримування смертельного китайського вірусу.

Також Знай. ua писав, що американський співак оголила принади заради Трампа на премії "Греммі".