Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Холодов, заявив, що глава митниці Максим Нефьодов не виконує своє обов'язки та прикриває митників, які вже неодноразово "горіли" на хабарництві.

Про таке він неодноразово писав на власній Facebook-сторінці. Тепер у нього з'явився новий допис:

Докладываю. Два рабочих дня прошло с того момента, как я публично повторил свой вопрос относительно назначения Юрия...

Geplaatst door Андрій Холодов op Woensdag 29 januari 2020

Два робочих дні пройшло з того моменту, як я публічно повторив своє питання щодо призначення Юрія Савчука на посаду в.о. начальника митного поста в аеропорту «Жуляни» У перший раз я задав це питання голові митниці Max Nefyodov в листопаді, другий раз - 27 січня. У перший раз він обіцяв розібратися, вдруге навіщось прикинувся глухонімим. Сподіваюся, що читати глава митниці поки не розучився, тому написав йому офіційний депутатський запит. Юрій Савчук - фігурант як мінімум двох кримінальних справ, пов'язаних з хабарами і схемами мінімізації митної вартості. Однак це чомусь не завадило йому знову отримати посаду на митниці. Не хочу вас засмучувати, але це не «Нова митниця», це рішалово і призначення схемщиків на ключові посади. Такі «реформи» нікому не потрібні. І «реформатори» теж. Це питання принципу. Аж до звільнення всіх причетних до цієї ганьби. Відповідь Нефьодова опублікую. - йдеться у дописі

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Тож, щоб отримати відповідь на своє питання, Холодову довелося подати депутатський запит, і тепер він очікує на відповідь.

Нагадаємо, раніше Холодов повідомив, що попросив Нефьодова розібратися і "звільнити зашкварного"


Як повідомляв портал "Знай.ua", Холодів розповів, що добре розбирається в тютюновій темі, тому що з 1993 року будував дистриб'юторські мережі продовольчих і непродовольчих продуктів.


Також "Знай.ua" писав, що Андрій Холодів подав до суду на журналістів за наклеп.