Відомий український політолог Юрій Романенко звернув увагу мешканців держави на цікавий факт, а точніше те, скільки заробляють керівники "Нафтогазу". І варто зауважити, що зарпалти в очільників, як для пересічного українця, просто космічні.

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Відтак, він процитував слова журналіста Дениса Іванеско, який і навів фантастичні цифри із зарплатами очільників "Нафтогазу"

"15 начальничків в державному Нафтогазі отримують щомісяця по $ 150 тис зарплати. Кожному. Трамп за рік отримує $ 400 тис. Ще раз: $ 150 тисяч на місяць - начальнику в Нафтогазі. Це в середньому. Цифру кожного ми не знаємо, але сума на всіх є в звіті за 2018 рік", - йдеться в дописі.

Юрій Романенко, скріншот: YouTube
Юрій Романенко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Окрім цього, відзначається, що за бажанням можна запросто знайти значно дешевших спеціалістів, які дійсно будуть робити роботу, а не бити байдики.

"Ось за що вони стільки отримують для мене велике питання. Навіть в західних компаніях стільки не платять. І не такі ж вони великі фахівці. Упевнений, що можна знайти менеджерів подешевше, які доб'ються кращих результатів. Наприклад - зростання видобутку, який падає, хоча виправдовуючи свою гігантську зарплату, Коболєв обіцяв, що видобуток буде рости. Ви знаєте хоч 1 людину, хто працює менеджером за $ 150 тис. на місяць? Навіть не уявляю як витратити цю суму", - підсумовується в повідомленні.

Скріншот допису

Нагадаємо, у Верховній Раді прийняли новий закон для ФОПів: який "сюрприз" підготував Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Олексій Гончарук презентував у мережі новий додаток з програми "Держава в смартфоні", який називається "Дія".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФОПами.