Відомий український бізнесмен, блогер та політичний оглядач Андрій Пальчевський заявив, що зараз не дуже слушний час, аби вирішувати те, хто винний у Другій світовій війні.

Про таке він заявив у відеоролику, опублікованому на власній Facebook-сторінці

Варто зауважити, нещодавно Зеленський під час робочого візиту до Польщі зазначив, що Україна погоджується з твердженням польського лідера щодо того, що СРСР причетний до початку Другої світової та Голокосту.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Відтак, за словами Пальчевського, наразі йому належить захищати українську позицію на пропагандистському телеканалі, і він не певен, чи потрібно піднімати йому питання про те, хто причетний до початку кривавої війни. Адже на території України триває війна з російськими окупантами, і для початку потрібно розібратися з нею:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Переді мною стоїть важка задача: роз'яснити, чи дійсно більшість українців підтримують точку зору президента України Володимира Зеленського стосовно того, що дві країни – Німеччина і Радянський Союз однаково винні в розв'язанні Другої світової війни. Це буде зробити дуже не просто, бо більшість нашого населення, я вважаю, поки що так не рахує, і мені здається, що не варто було б піднімати так гостро це питання. Не знаю… На фоні того, що в нас ще не закінчився конфлікт... Я не до того, що Україна повинна втратили свою точку зору, але чи завжди правитель відображає точку зору наших людей?".

Всегда ли правители так правы?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 1 februari 2020

Нагадаємо, Пальчевський закликав Зеленського прийняти термінові заходи за коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Пальчевський пояснив, як протистояти коронавирусу з Китаю.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський жорстко пройшовся по міністру Бородянському через закон про ЗМІ.