Помічник президента України Андрій Єрмак заявив, що вже у жовтні можуть відбутися вибори на Донбасі, які мають проходити паралельно з місцевими на всій території країни.

Відповідний відеоролик з'явився на YouTube-канал "KRYM - критичне мислення".

Відтак, за його словами, усе має вирішитися під час нормандської зустрічі, звісно, якщо Україна привезе новий пакет домовленостей.

"Вже через три місяці буде наступна зустріч лідерів в нормандському форматі. Я сподіваюся, що вона відбудеться, і я дуже сподіваюся, що Україна прийде на цю зустріч з новим пакетом домовленостей. Сподіваюся, що ми зробимо такі кроки для того, щоб місцеві вибори, за українським законом, пройшли по всій території України (включаючи Донбас - ред.) в кінці жовтня", - сказав він.

Андрій Єрмак (фото - прес-служба чиновника)
Андрій Єрмак (фото - прес-служба чиновника)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім цього, помічники Зеленського нагадав, що за українським законодавством вибори не можливі, якщо на територіях знаходяться іноземні збройні формування, та якщо Київ не контролює кордон.

Нагадаємо, раніше у Путіна виявили ознаки "корона-вірусу": фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вже було названо президента Росії після 2022 року: ″Він сильніший за Путіна″.

Також "Знай.ua" писав, як клон Путіна потролив "царя" на Новий рік, росіяни розмріялися: "Втратьте оригінал".