З'явилася інформація, що глава української держави Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроєкт під номером 0033 "Про приєднання України до Міжамериканської конвенції про виконання кримінальних покарань за кордоном". Про це повідомляється на офіційному сайт Верховної Ради України.

Володимир Зеленський

Так, цей документ був зареєстрований у п'ятницю, 31 січня 2020 року. Однак, на сьогоднішній день його текст все ще відсутній.

Також вказується, що останній етап проходження нового законопроєкту: "передано на розгляд керівництву".

Скріншот, Верховна Рада України

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що в Окружний адміністративний суд міста Києва надійшов позов, в якому просять "покарати", а також змусити Міністерство юстиції України заборонити в державі фракцію чинного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський провів нараду з Кабінетом міністрів і представниками Нафтогазу з питання зниження тарифів на послуги опалення для населення.

Також "Знай.ua" писав, що на продаж виставили аккаунта самого лідера української держави Володимира Зеленського.