Український політолог, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост, в якому піддав нищівній критиці так званий “електронний перепис”, презентований міністром Кабінету міністрів Дмитром Дубілетом.

Зі слів політичного аналітика, запропонований механізм перепису, що в основному ґрунтується на аналізі даних про користування мобільним зв’язком, не дозволяє виконати ті задачі, які стоять перед “справжнім” переписом.

“Скільки квартир у нас стоять порожніми? Скільки людей живе в середньому домогосподарстві? Якою мовою вони говорять? Яка кількість безробітних? Чи оформлена субсидія на квартиру, де ніхто не живе?" - наводить політолог приклади актуальних запитань, на які не здатен відповісти електронний перепис під проводом Дубілета, і зауважив, що справа йде про мільярди гривень.

Юрій Романенко про перепис Дмитра Дубілета, Facebook

“Тому ми так і живемо. Одні бовдури розказують іншим бовдурам казки. А коли казки перестають надихати бовдурів, то з'являються інші, які втирають E-казки”, - додав Романенко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, українці відповіли на перепис населення кумедною фотожабою: "Значить так, записуй...."

Як повідомляв портал "Знай.ua", населення України підрахували, Дубілет представив повний звіт: цифри невтішні

Також "Знай.ua" писав, що Дубілет назвав свою "голу" зарплату: скільки отримує міністр без премій та надбавок.