Керівник президентської партії "Слуга народу" заявив, що зі своїми рибками розлучатися не готовий, а "продавець собак" Брагар вже покараний морально. Про це він розповів журналістам, які поцікавились у нього, чи можна з депутата зняти мандат.

Як заявив головний представник президентської партії Олександр Корнієнко, його колеги по фракції вже третій день обговорюють резонансну заяву Брагара, проте жодних рішень в його сторону не прийнято. За його словами, партія за нього вже вибачилась, проте формально нардеп нічого не порушив.

Брагар, фото з вільних джерел
Брагар, фото з вільних джерел

"Моральне засудження, в яке потрапив Євген і той набір мемів, героєм яких він став, це більш ніж достатньо з моральної точки зору, щоб чоловік зрозумів і зробив висновки на майбутнє", - заявив Корнієнко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сам Корнієнко зізнався, що у нього немає собак, а тільки недорогі рибки, тому радою Брагара у разі необхідності скористатися не зміг.

Нагадаємо, Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука: у справі з'явилися несподівані деталі .

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарука "злив" Дубинський? Відповідь знає лише Зеленський.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський показав чергове "кіно" розбірок з Гончаруком та компанією.